Sommerjobb / Summer Internship

  • Internship
  • Lysaker
  • Friday 28. Feb, 23:59
Apply for job

Spennende sommerjobber – Vurderer du en karriere innenfor programmering?


Kunne du tenke deg å oppleve hvordan det er å jobbe med programmering? Har du lyst på relevant erfaring?

Nå har du muligheten til å bli medlem av vårt utviklingsteam gjennom sommeren 2020, og få en smakebit på hva det innebærer å jobbe med SW utvikling.

Som sommerstudent hos oss vil du bli del av en utviklingsavdeling som skaper produkter for å levere TV over flere mulige plattformer (Internett TV, Kabel TV, etc.), og du vil finne et miljø med kolleger som drives av skapervilje og teknologiutvikling. Vi liker å utvikle produkter som er «bedre enn de som allerede eksisterer», lære og ta i bruk ny teknologi og ligge i forkant av en bransje som allerede i dag er inne i en rivende teknologisk utvikling.

Hvis du liker å programmere og se resultater, kan du bli med oss en sommer for å se hvordan vi jobber. Hos oss vil du bli del av et internasjonalt team av likesinnede som vil gjennomføre ett prosjekt fra start til slutt, og bli eksponert for alle faser av et utviklingsprosjekt.

Gjennom en sommer hos oss vil du hovedsakelig jobbe med:

  • Design av programvare
  • Typescript, NodeJS, Python og/eller C++ programmering 
  • Linux, Docker, JSON
  • Multimedia-teknologi
  • Prosjektgjennomføring
Dersom dette høres interessant ut, send oss en søknad der du skriver litt om deg selv og dine interesser.

Søk gjennom Koble eller ta kontakt med Halvard Brennum på +47 916 70 429 for mer informasjon.

Vi har ikke bestemt hva neste års oppgave blir, men her er et eksempel på et prosjekt vi gjennomførte sommeren 2019


Monitoreringssytem
Et status og overvåkingssystem for utstyret vi leverer. Kundene vår har ofte mye utstyr på forskjellige lokasjoner, og dette systemet skulle gjøre det lett og samle inn og vise status fra alle enhetene.

Studentene måtte lage en datamodell for hvordan denne informasjonen skulle lagres, og lage grensesnitt mot forskjellig type utstyr fra AppearTV.

Alle de involverte studentene var tilstede i Amsterdam høsten 2019 sammen med Appear TV der løsningen ble presentert på en av verdens største bransjemesser for kringkasting, og systemet er nå solgt og utplassert hos en av våre kunder.
Contact person

Halvard Brennum

halvard.brennum@appeartv.com

+47 916 70 429