Nå ser vi etter deg som skal gå fra student til konsulent i 2023

 • Fulltid
 • Bergen og Førde
 • mandag 31. okt, 23:59

🤝 Vi vil gjerne være med deg med på reisen og gi deg en god start i arbeidslivet.
Som nyutdannet i Bouvet kan du jobbe med blant annet:
Systemutvikling innenfor alle moderne plattformer og programmeringsspråk. Vi jobber med .Net, C#, JavaScript, React, Angular, Node.js, Docker, Java og Python. Skyløsninger, være seg Microsoft, Amazon eller Google er stadig viktigere for oss og våre kunder.

Vi tror på DevOps-kultur og jobber med å utarbeide fremtidens løsninger med bruk av AI og Machine Learning. I Bouvet tror vi at samarbeid mellom alle som jobber med systemutvikling gjør oss sterke og mer skikket til å levere de beste løsningene til våre kunder.

Hvordan sikrer vi en god overgang til arbeidslivet for deg som er nyutdannet? 🧑‍🎓
⛵ Innseiling er et program vi har laget for å sikre at nye kolleger får en god og trygg start på arbeidslivet! Det er drevet av og for de som har arbeidet 0-2 år i Bouvet. Innseilingen senker terskelen for at du får bygget faglig og sosialt nettverk fra første dag.
🧑‍💻 Vi har et av Vestlandets største fagmiljø innen systemutvikling. På kontorene våre i Solheimsviken  og i Førde sitter mange kolleger samlet, og vi deler kunnskap med hverandre. Du kan alltid være trygg på at du har et nettverk av flinke folk som støtter deg når du skal løse utfordringer på nye fagområder.
🧑‍🤝‍🧑 Hos oss kan du jobbe i store eller små tverrfaglig team. Sammen med kolleger og våre kunder får du være med å utvikle virksomhetskritiske og samfunnsnyttige løsninger innen privat- og offentlig sektor. Trives du med høy grad av variasjon på prosjekter og folk eller kontinuitet over tid i ett team, så har vi uansett prosjektene for deg. Dette er en av fordelene med å jobbe i et selskap med bredt leveransespekter.
🏎 Vi vil sikre at du trives hos oss, både faglig og sosialt. Vi har brettspillere, strikkere og gamere. Vi har bedriftslag i fotball, gokart, CS:GO og volleyball. Trenger du hjelp eller bidrag fra andre på hobby eller fag, kan vi[NM1] garantere at aktiviteten din har en Slack-kanal med for å hjelpe deg videre.
Dette store mangfoldet trekker vi inn i de tverrfaglige teamene våre.  Vi vet det gjør oss bedre rigget til å utvikle gode tjenester til kundene våre hver eneste dag?

Nysgjerrig på hva mer kan vi tilby deg? 
🎁 Mennesker har ulike behov og forventninger til sin arbeidsgiver. Ved å teste gulrotindexen vår 🥕 kan du velge å lese mer om de tingene som er viktige for akkurat deg i et nytt arbeidsforhold.

I søknaden din ønsker vi at du inkluderer: 📝
 • Dine tanker rundt hvilke fagområder du ønsker å jobbe med
 • CV og vitnemål (Bachelor eller Master fra universitet/høgskole)
 • Link til GitHub / portfolio (om du har dette)
 • Språknivå på norsk (dersom du ikke har dette som morsmål)
Prosessen
 • Vurdering av søknad, CV og vitnemål.
 • Førstegangsintervju
 • Fagintervju
 • Tilbudsmøte
Vi gleder oss til å høre fra deg!


Kontaktperson

Håkon Sagehaug

hakon.sagehaug@bouvet.no

+47 997 08 985