Deltidsansatt Carnegie Research

  • Deltid
  • Oslo
  • onsdag 10. feb, 23:59

Carnegie - En ledende nordisk investeringsbank

I over 200 år har Carnegie hatt en sentral posisjon innen nordisk næringsliv. Under 1800-tallet som handelshus og senere over 100 år som finansiell rådgiver. I dag er Carnegie Nordens ledende investeringsbank – en møteplass for ideer, kunnskap og kapital. Vi er markedsledende innenfor Investment Banking og Securities. Med rundt 600 erfarne og engasjerte medarbeidere veileder vi våre kunder til bedre resultater. I Norge teller vi rundt 90 ansatte, hvorav rundt 30 arbeider i Securities.

Carnegie opplever historisk høy aktivitet og resultater og vi søker derfor etter en studentassistent til vårt analyseteam

Carnegies Securities-avdeling tilbyr tjenester innenfor analyse, trading og egenkapitalmarkedstransaksjoner til et stort antall institusjonelle kunder. Carnegie sitt topp-rangerte analyse- og salgsteam dekker rundt 365 nordiske selskap og har en globalt ledende posisjon innenfor nordiske aksjer.

Carnegie opplever historisk høy oppdragsmengde og gode resultater og vi søker derfor etter en studentassistent til analysetemaet i Oslo. Oppgavene vil hovedsakelig bestå i å støtte våre analytikere i det daglige analysearbeidet. Arbeidstiden vil bli lagt opp slik at stillingen lar seg kombinere med studier.

Carnegie tilbyr:
  • Deltidsstilling og timelønn/stillingsprosent etter avtale
  • Faglig dyktige kollegaer
  • En dedikert fadder
  • Et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø
  • Varierte arbeidsoppgaver i en spennende bransje
  • Et sterkt pan-Nordisk samarbeid med de andre kontorene i konsernet

Den ideelle kandidaten har påbegynt sin mastergrad innenfor økonomi, finans eller ingeniørfag og kan vise til særdeles gode akademiske resultater, har en analytisk tankegang og er ivrige etter å lære mer om finans. Sterke kandidater med annen bakgrunn vil også bli vurdert. Du må være nøyaktig, samt ha god kjennskap til Excel og databaser.

Søknadsfristen er 10. februar 2021. Søknader mottas og vurderes fortløpende og kandidater oppfordres dermed til å søke snarest mulig.
 

Ved spørsmål kontakt:
 
Christine Eriksen
Rekruttering
+47 934 09 302

Hanna Hårstad Haug
Corporate Access
+47 934 11 333
Kontaktperson

Christine Eriksen

christine.eriksen@carnegie.no

+47 934 09 302