Full Stack utvikler

 • Fulltid
 • Trondheim og Oslo
 • Løpende søknadsfrist

Er du vår nye Full Stack utvikler?


OM FOLKEINVEST

Folkeinvest AS er et verdipapirforetak skapt og bygd i Norge. Selskapet har etablert seg som en banebryter på bruk av ny teknologi innen verdipapirbransjen i Norge. Vi har spesialisert oss på egenkapitalinnhenting av relativt sett små beløp til oppstart- og skaleringsbedrifter ved bruk av strategien folkefinansiering.
 • Folkeinvest forenkler tidligere tunge og omfattende prosesser.
 • Folkeinvest bidrar til at flere gründere har muligheten til å lykkes.
 • Folkeinvest demokratiserer muligheten til å dekke moderat kapitalbehov, som igjen kan brukes til å gjøre flere ideer verdifulle.
 • Folkeinvest bidrar til at folket får mulighet til å investere i gode ideer.
Virksomheten er i vekst og ledende i Norden på sitt område. Vi besitter en unik mulighet til å gjøre et viktig bidrag for omstillingen av Norge.

Med en stor og voksende kundebase, konsesjon som verdipapirforetak, og bred støtte fra næringsliv, politikere og andre interessenter, trenger selskapet i tiden som kommer en sulten medarbeider. En medarbeider som sammen med teamet kan være med på å oppnå ekstraordinære resultater.

Vi søker deg som er nysgjerrig, ønsker å skape noe, og som ønsker å arbeide i og mot et innovasjonsmiljø. Stillingen innebærer høy grad av nøyaktighet, pålitelighet og selvstendighet.

OM JOBBEN SOM FULL-STACK UTVIKLER

I takt med at Folkeinvest har opplevd en stor vekst det siste året, har digital avdeling gjennomgått en transformasjon i hvordan vi jobber, og hvordan tech-stacken er bygget opp og i samspillet mellom produkt og design. Vi ønsker å bygge opp internkompetanse og eierskap i våre nye verktøy og muligheter og vi leter etter derfor etter en person som både kan jobbe med både front-end, back-end og server-side på våre digitale produkter.

Som Full-Stack utvikler vil du sogne til Digital avdeling, og jobbe tett med produkteiere og utviklingsteamet med å utvikle våre produkter og videreføre hvordan vi utnytter nye muligheter i vår nye tech-stack, samt bistå med å introdusere ny teknologi til kode-basen vår, både server-side, database-teknisk og rammeverk.

Folkeinvest adopterer DevOps prinsippene, og erfaring med agile prosjektmetodikker som Scrum, Kanban og tilsvarende rammeverk er en fordel.

Vår nye tech-stack er basert på Kubernetes med Infrastructure as Code basert på Pulumi. Vi er i ferd med å introdusere event-based data-lagring i PostgreSQL, og benytter også MongoDB. Dagens kodebase er basert på Typescript med React og GraphQL rammeverk.

Du vil arbeide med et tett sammenknyttet team med utviklere, som sammen vil definere selskapets produkt, levere på selskapets behov og derigjennom sikre kvalitet og skalerbarhet av våre tjenester.

I Folkeinvest vil du jobbe sammen med dyktige kolleger med skyhøye ambisjoner og en felles målsetning om å oppnå ekstraordinære resultater. Det er korte avstander mellom teamene og faggruppene, kort vei til beslutninger og du være en del av et positivt og energisk arbeidsmiljø.

Vi kan love deg en variert og lærerik hverdag, med ansvar og rom for personlig utvikling. Det blir en reise der du sammen med Folkeinvest videreutvikler et produkt i et ungt og raskt voksende marked der din innsats vil ha en synlig og konkret innvirkning på hvordan Folkeinvest oppnår sine visjoner og ambisjoner.

Det er viktig for oss at du trives i jobben, og vi leter etter deg som har motivasjon til å ta ut ditt potensial som utvikler og teknolog, altså at du ønsker å utvikle deg i rollen.

Vi søker deg som:
 • Er kreativ og har god erfaring med systemutvikling, moderne arkitektur-valg og kodestruktur.
 • Har erfaring med Kubernetes cluster og skalerende infrastruktur
 • Har jobbet med Infrastructure as Code og automasjon.
 • God kjennskap til og erfaring med Agile prosesser, og hvordan ta disse i bruk og forbedre prosessene innad i utviklerteamet.
 • Er en kunnskapsrik teknolog, og som er interessert i hvilke teknologier og trender som kommer i bransjen.
 • Er analytisk, nysgjerrig og hardtarbeidende
 • Trives med å samarbeide i team og jobbe tett på andre
 • Trives med mye ansvar
 • Har interesse for crowdfunding
Personlighet trumfer det meste!

Vi søker en utvikler som ønsker å skape noe nyttig for samfunnet. Det kreves samtidig høy presisjon i arbeidet som utføres. Den som søker bør ha god kunnskap innen ytelsesoptimalisering og være et pålitelig, dyktig og deltakende teammedlem.

VIL TILBYR

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et skapende arbeidsmiljø.
Folkeinvest har et mål om å kunne utfordre deg på din kompetanse og problemløsningsevne, slik at vi sammen kan komme frem til de beste løsningene.
 • Et fremtidsrettet selskap med moderne teknologi
 • Svært gode utviklingsmuligheter og tilrettelagt læring
 • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø

SPØRSMÅL?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Spørsmål av teknisk karakter kan rettes til CTO, Erik Olne:
Tlf: 908 66 827
E-post: erik.olne@folkeinvest.no
Kontaktperson

Amalie Holt

amalie.holt@folkeinvest.no

+47 907 26 036