Fullstack-utvikler

 • Fulltid
 • Oslo
 • søndag 3. mai, 23:59
Søk på stilling

Vi ser etter 1-2 ambisiøse fullstack-utviklere som har 1-4 års erfaring og som kan vise til gode resultater, til en fulltidsstilling i tech-teamet vårt.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Du vil jobbe i en av Norges mest spennende fintech-startups, og komme tett på startup- og venture-miljøet i Norge. Du får bred erfaring med hele teknologistacken og får stor påvirkningskraft på valg av teknologi og løsninger i FundingPartner.

Vi ser etter deg som liker å sette seg inn i ny teknologi og komplekse problemstillinger, og møter nye utfordringer med nysgjerrighet og handlekraft. Du bør like å samarbeide i et tverrfaglig og tett sammenknyttet team for å løse uforutsigbare oppgaver. Du er selvdreven og ivrig, og tar gjerne ansvar når du ser at noe kan gjøres annerledes, bedre eller mer effektivt.

Du bør ha relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå innen informatikk, programvareutvikling eller annen teknologitung linje. Du snakker flytende norsk eller annet skandinavisk språk samt engelsk.

Arbeidsoppgavene vil omfatte ny- og videreutvikling av systemer som brukes av FundingPartners långivere, låntakere og ansatte. På frontend får du ansvar for kundeflater som nettside, investeringsportal og mobilapp, men også interne verktøy som system for analyse av foretak. På backend får du jobbe med API-er, egenutviklede plattformer for analyse av bedriftsdata, systemer for bekjempelse av hvitvasking og terrorfinansiering, samt diverse verktøy for forbedring og automatisering av prosesser. Det blir også anledning til å jobbe med analyse og modellbygging på bakgrunn av store mengder data om norske bedrifter.

Hvis du føler at du har kompetanse på noen av disse punktene, kan det være deg vi ser etter. Hvis du ikke treffer på alle punktene, men synes det høres interessant ut å lære mer om resten, vil vi gjerne også høre fra deg.
 • Erfaring med smidig utvikling av brukervennlige og appellerende applikasjoner med brukeren i fokus
 • Øye for design og UX, forståelse for brukervennlighet
 • God kunnskap om moderne frontendutvikling (stødig i HTML/CSS/JS, React, Bulma eller tilsvarende)
 • Flytende i Python og JavaScript/Node.js
 • Utvikling og bruk av REST-API-er (Express, Flask, Sanity eller tilsvarende CMS)
 • Git, Docker, CI/CD- og devops-prinsipper
 • Infrastruktur på AWS med Terraform
 • Datamodellering, data engineering, SQL og relasjonsdatabaser (særlig PostgreSQL)
I tillegg er erfaring med noen av de følgende et pluss: Salesforce, autentiseringsløsninger (OIDC/OAuth2, BankID), mobilutvikling (React Native, Kotlin/Java, Swift/Objective-C, PWA), PSD2, AngularJS, Java, Selenium, generell erfaring med Linux.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt på hakon.mork@fundingpartner.no hvis du vil høre mer om stillingen. Søknadsfrist er 3. mai.
Kontaktperson

Håkon Mork

hakon.mork@fundingpartner.no

+47 452 92 110