Kickstart din karriere med et summerinternship i Gjensidige!

  • Internship
  • Oslo
  • søndag 25. okt, 23:59

Hovedkontoret i Oslo

Er du analytisk og nysgjerrig på en mulig karriere innen forsikring?

I løpet av vår 200 års historie har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss. Vi har som ambisjon å bli Nordens mest kundeorienterte forsikringsselskap og vi er overbevist om at det er gjennom våre ansatte vi oppnår mål og resultater. Derfor søker vi nå en nysgjerrig, nytenkende og løsningsorientert student som ønsker seg praktisk og relevant erfaring innenfor aktuarfaget.

Summer internship
Et internship hos oss vil gi deg en unik innsikt i vår bransje og kultur. Du vil få jobbe med oppgaver som er relevante for studiet ditt og ta del i et spennende fagmiljø. Som intern får du et reelt ansvar og muligheten til å komme med idéer som kan trekke Gjensidige i riktig retning.
Som summer-intern jobber du heltid på kontoret vårt i Oslo fra midten av juni til midten av august 2021. Det kan være muligheter for å fortsette i en deltidsstilling eller et eventuelt masteroppgavesamarbeid etter endt internship.

Internship innen Aktuar/Analyse
Forsikringsindustrien handler om risiko. I aktuarfunksjonen bruker vi statistiske og matematiske modeller som verktøy for å forstå og styre risikoer. Aktuarfunksjonen er en uavhengig kontrollfunksjon som rapporterer til styret og ledelsen. Avdelingen er ansvarlig for validering av Gjensidiges internmodell og vurdering av forsikringstekniske avsetninger.

I sommer inviterer vi en student med analytisk kompetanse til å arbeide sammen med oss. Hovedarbeidsoppgavene vil være å validere forskjellige matematiske modeller. Til dette benytter vi verktøy som Python, R, SAS og SQL. Gjennom sommeren vil du som student få praktisk erfaring innen aktuarfaget i en stor nordisk virksomhet og få en kick-start på karrieren. Vi tilbyr spennende og relevante arbeidsoppgaver og tett oppfølging.

Vi ser etter deg som har sterke analytiske evner, gode programmeringskunnskaper og gjerne kjennskap til maskinlæring. Du er på ditt 2-4 studieår innen statistikk, matematikk, aktuarfag eller data science.

Praktisk informasjon
Internshipet varer i 6 uker, fra midten av juni til midten av august. Det vil finnes mulighet til ferie i denne perioden etter avtale med leder.

Vi ber om at du legger ved CV, søknadsbrev og karakterutskrift og/eller vitnemål. Søknader som mangler etterspurt informasjon, vil dessverre ikke bli vurdert.

Forsikringsbransjen er en utrolig spennende bransje, og hvis du ønsker et innblikk i hvordan vi jobber kan du følge oss på Instagram, LinkedIn eller les mer på gjensidige.no.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss.

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! - så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.
Kontaktperson

Student Gjensidige

student@gjensidige.no