Kartleggingsprosjekt for NHO – ny bedriftshelsetjeneste

  • Other
  • Oslo
  • Sunday 15. Dec, 23:59
The application deadline has expiredOppstart: Januar 2020
Varighet: 4 uker med 10-15 timer i uken
Antall studenter: 3


Prosjektet for Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) gjennomføres som en del av The Innovation Effect (TIE) sitt skreddersydde innsiktsprogram. Gjennom fire uker arbeider et tverrfaglig studentteam med å innhente og bearbeide innsikt på en smart og effektiv måte. Formålet med programmet er å stimulere til læring og utvikling for studentene som deltar, samtidig som det bringer verdi og nyskapning til selskapet. Prosjektet er betalt, foregår på deltid hvor teamet disponerer timene fritt, og lar seg kombinere med studier og annen deltidsjobb.

Om prosjektet:
NHO er Norges største interesseorganisasjon for bedrifter, med rundt 250 ansatte. Frem til i dag har NHO tilbudt sine ansatte en inhouse bedriftshelsetjeneste, som bl.a. har inkludert tilgang på bedriftslege. Bedriftshelsetjenesten (BHT) skal nå outsources og NHO ønsker hjelp av et tverrfaglig studentteam til å kartlegge hva den nye bedriftshelsetjenesten skal inneholde – for å skape verdi for NHO og NHOs ansatte.

Studentene vil få i oppgave å kartlegge parametere og innhente innsikt om hva NHOs nye bedriftshelsetjeneste bør tilby. Viktige parametere kan være det psykososiale (miljø og samarbeid), det ergonomiske og ventilasjon/luft (allergier). På bakgrunn av dette skal studentene levere en rapport med strategiske anbefalinger, som NHO vil benytte som kravspekk til ny leverandør av BHT-tjenester.

Prosjektet vil inkludere følgende overordnede arbeidsoppgaver:
Datainnsamling og kartlegging gjennom sekundærdata, desk research, beste praksis og kvalitative intervjuer med et utvalg på ca. 15 medarbeidere og ledere i NHO. Studentteamet står også for prosjektplanlegging, dokumentasjon av prosess og resultater i rapport, i tillegg til presentasjon av innsikten.

Vi søker tre studenter med kompetanse innen ett eller flere av følgende fagområder:
  • Metode og analyse
  • Medisin
  • Psykologi
  • Sykepleie
  • Fysioterapi
  • HR, organisasjon og ledelse
Søknadsfrist: 15. desember. Vi rekrutterer fortløpende, så ikke vent til fristen med å søke!


Søk ved å registrere profilen og søknaden din gjennom vår rekrutteringsplattform her. Spørsmål angående prosjektet kan sendes til Siv på siv@theinnovationeffect.com.
Contact person

Siv S. Brødsjømoen

siv@theinnovationeffect.com

+47 957 05 968