Sommerjobb 2022

  • Internship
  • Oslo
  • fredag 8. okt, 23:59Har du lyst til å bygge noe nytt, fra ide til suksess? Hos oss veksler ansatte mellom å jobbe i oppdrag, hvor de hjelper startups og vekstselskaper, og å jobbe med egne ideer. Dette er en katalysator for å bli mer innovativ: Man ser hvordan verden fungerer, man får hele tiden nye ideer og man blir godt kjent med flinke folk både i og utenfor Iterate. I Iterate tror vi på kraften til skapende mennesker, som jobber i små team med store visjoner. De kommer seg fremover ved hjelp av kunnskap, lidenskap (og litt faenskap), og et sterkt støtteapparat rundt seg.

Vår sommerjobb er laget for deg som studerer teknologi eller design, og som ønsker å jobbe med nye ideer, eller bidra på produkter i startgropen. I løpet av sommeren får du designe, kode og utforske brukere og marked, og du får støtte fra landets beste designere og teknologer på innovasjon. Sommerjobben vil foregår i Oslo, og vare i seks uker, fra midten av Juni til slutten av Juli.

Interessert? Skriv en søknad til oss, hvor du beskriver en ting du drømmer om å lage en gang, i nær eller fjern fremtid. Beskriv også gjerne litt av din tidligere prosjekterfaring, enten fra studiene, fritid eller arbeid. Gi oss et inntrykk av hvem du er, og hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss!

OBS: Designere som søker må legge ved portefølje. Last opp PDF, eller legg ved en lenke i søknadsskjemaet.

PS: Videoen under gir et inntrykk av hva slags arbeidsplass vi er ;)Hvis du har noen spørsmål om sommerjobben, send epost til Camilla ↓
Kontaktperson

Camilla Dahlstrøm

camilla.dahlstrom@iterate.no

+47 974 63 132