Sommerjobb 2020

  • Internship
  • Oslo
  • søndag 13. okt, 23:59
Søknadsfristen er utløpt

Vil du bygge dine egne ideer inn i himmelen? Dette spørsmålet vekker ofte skrekkblandet fryd. Skrekk, fordi vi vet hvor små sjansene er for å lykkes. Fryd, fordi vi samtidig også er nysgjerrige på hva vi er i stand til å utrette. Snart kommer uansett dagen da du faktisk tar stilling til dette spørsmålet: Skal du ut i en vanlig jobb, eller skal du forfølge dine skapende drømmer videre?

Din reise har for lengst startet, og du har allerede trosset mange hindre. Du står i et studium og et løp som historisk sett har skolert mange mennesker til å utrette store, samfunnsomveltende ting. Men vi er langt fra ferdig. Mye gammelt skal fikses, og mye nytt skal bygges. Her tror vi i Iterate på kraften i små, multi-disiplinære team med lidenskap (og litt faenskap), og et sterkt støtteapparat rundt seg. Kjernen av dette arbeidet er å bygge nye, innovative produkter. Den delen er forlokkende for mange. Alt rundt, derimot, fra å rigge opp et selskap, skaffe de riktige ansatte, ordne finansiering, betale regninger og så videre - er ofte det som holder de samme menneskene tilbake fra å prøve. Og det er med god grunn: Blant startups idag, både i Norge og internasjonalt bruker entreprenører for lite tid på å oppdraget sitt, og for mye tid på å løse omkringliggende problemer, som mange allerede har løst, mange ganger før dem.
Her kommer Iterate inn i bildet. Vår visjon er “Enable Innovators”. Vi vet at entreprenørskap er krevende arbeid. Derfor slår vi sammen gründer og ansatt. Vi vil at våre mennesker skal bruke mesteparten av energien sin på å bygge.

Hvordan gjør vi det? I Iterate veksler ansatte mellom å jobbe i oppdrag, hvor de hjelper startups og etablerte selskaper med innovasjon, og å jobbe med egne ideer. Hele tiden kjører vi frokostmøter, pitch-nights, “shipit-dag”, internkonferanser, meetups, kode- og designkvelder, og mye annen moro, alt designet for kunnskapsdeling, sosialt samhold og inspirasjon.

Vår sommerjobb er laget for unge talenter, som ønsker å prøve seg på vår reise. Du får jobbe med nye ideer, eller bidra på ferske startups. Du får designe, kode og utforske brukere og marked, og du får støtte fra landets beste designere og teknologer på innovasjon. Fellesnevner er skapende arbeid, som sprenger grenser innenfor teknologi, design eller produkt. I sentrum står du med alle dine ferdigheter, din skaperkraft og energi.

Interessert? Skriv en søknad til oss, hvor du beskriver en ting du drømmer om å bygge en gang, i nær eller fjern fremtid.

Søknadsfrist: 13.10.2019

OBS: Designere som søker bes legge ved portefølje. Last opp sammen med CV, eller inkluder lenke.

Noen eksemplene på hva vi gjør, og hvordan vi gjør det.

Vi itererer over nyheter, journalistikk og strategi med Nettavisen. Prosjektet var en transparent prosess mellom design, utvikling og ressurspersoner i redaksjonen, hvor man data- og designdrevet gjorde en fullstendig omstilling av hele Nettavisen. Den nye Nettavisen ble designet og lansert i iterasjoner over et halvt år.
Vi itererer over opplevelser, lokal turisme, og nasjonalromantikk med NAF. Prosjektet var en tverrfaglig oversettelse av NAFs veibok, til en digital tjeneste, som lar deg oppleve mer langs norske veier. 
Vi itererer over distribusjon, produksjon og forholdet mellom produsenter og konsumenter av mat, sammen med vår joint venture Dagens.


Vi itererer over den nye tv-hverdagen, streaming og brukeroptimalisering sammen med  Get. Her utviklerer vi deres nettsider, strømmeplattform og framtidens tv-løsninger.Kontaktperson

Pernille Wangsholm

pernille@iterate.no

+47 482 99 803