Sommerakselerator 2021

  • Arrangement
  • Remote / Oslo
  • Søknadsfrist: fredag 30. apr, 23:59Er du student? Har du et digitalt prosjekt du brenner for, som du vil bruke litt av sommeren på? Og vil du ha litt hjelp på veien? Da er vi her for deg!

Hvem er Iterate?
Vi er en gjeng utviklere, designere og forretningsutviklere. De siste årene har Iterate gått fra å være et rendyrket konsulentselskap til å etablere oss som en venture builder. Det betyr at vi bruker mye tid på å bygge digitale produkter og tjenester både for oss selv og for andre - fra idé til virkelighet. I denne akseleratoren har vi lyst til å hjelpe studenter med å gjøre det samme.

Hva er sommerakseleratoren?
Akseleratoren kommer til å ha oppstart mandag 14.Juni, og avslutning fredag 23.Juli. I de seks ukene den varer, vil du jobbe med ditt eget prosjekt, under veiledning fra en personlig Iterate-mentor. Prosjektet kan være alt fra en vill idé som kan bli til en startup, til et personlig hobbyprosjekt du ønsker å videreutvikle for moro skyld. Enten i et team, eller alene. Du/dere bestemmer mengden tid og innsats dere legger inn i prosjektet.

NB: Dette er ikke en sommerjobb. Akseleratoren er ulønnet, og Iterate skal heller ikke ha noe betalt for den. Det er rett og slett et frivillig, gratis kurs/veiledningsopplegg. Og du beholder selvfølgelig alle rettigheter til idéene dine selv.

Hva får du ut av det?
Det vi ønsker å tilby i studentakseleratoren er:
  • Ukentlig oppfølging med en personlig mentor fra Iterate. Vi har dyktige fagfolk innen tech, design og forretningsutvikling som kan gi de gode råd og tilbakemeldinger.
  • Tilgang til et felles slack-team der dere kan stille spørsmål og diskutere med oss i Iterate, og med hverandre.
  • Attest på deltagelse som du kan legge ved CVen.
  • En relasjon til Iterate som en mulig fremtidig arbeidsgiver og investor.
Søk da vel!
Dersom du har et prosjekt du vil jobbe med i sommer, send oss en søknad! Vi behandler fortløpende. Fortell i søknaden hva slags prosjekt du/dere kunne tenke dere å jobbe med, og litt om deg/dere selv.

Er det noe som er uklart? Send gjerne spørsmål om akseleratoren til camilla@iterate.no :)
Kontaktperson

Camilla Dahlstrøm

camilla.dahlstrom@iterate.no

+47 974 63 132