Stilling som konsulent i Junior Consulting

 • Deltid
 • Trondheim
 • søndag 10. feb, 23:59
Søknadsfristen er utløpt

Junior Consulting søker nye konsulenter!

Junior Consulting er et studentkonsulentselskap som er eid og drevet av studenter ved NTNU. Stillingene er åpne for alle studieretninger, og er tiltenkt studenter i 2.-4.klasse. Vi jobber mellom 5 og 10 timer i uken, både på eksterne prosjekter og internt for å videreutvikle selskapet.

I dag er vi omtrent 30 ansatte i Trondheim fordelt på mange ulike linjer. Vi er stolte av vår faglige bredde, og kandidater fra alle fagretninger oppfordres til å søke.

I Junior Consulting jobber studenter på prosjekter for små og store bedrifter fra hele Norge. Hos oss vil du jobbe direkte med selskapsbygging og salgsarbeid, noe som vil gi deg en unik erfaring videre i din karriere.Hva gjør du som konsulent i Junior Consulting?

Hos oss får du mulighet til å jobbe på reelle prosjekter for kunder i næringslivet - samtidig som du studerer. Vi ønsker å lære mest mulig, og vi sikter mot å levere tjenester av høy kvalitet.  I Junior Consulting får du oppleve konsulenthverdagen på nært hold, samt skaffe deg en unik innsikt i hvordan bransjen arbeider. Dette inkluderer initiell kundekontakt, forhandlingsmøter, tilbudsprosesser, gjennomføring av oppdrag, leveranse, implementering og oppfølging. JrC er inndelt i tre avdelinger: Strategi, Tech og Design. Nå trenger vi dyktige studenter til å være med på veien videre.

Som strategi-konsulent i Junior Consulting får du mulighet til å jobbe med analyse og strategiske beslutninger i ulike sektorer. Vi jobber blant annet med prosjekter som omfatter markedsundersøkelser, økonomiske analyser, forbedring av interne prosesser og optimeringsbeslutninger. Strategiavdelingen er mangfoldig og vi har hatt konsulenter med bakgrunn fra petroleum, energi og miljø, kybernetikk, indøk, marin, psykologi og økonomi, men er åpen for at også studenter fra andre linjer søker.

Som tech-konsulent i Junior Consulting får du mulighet til å være med på varierte utviklingsprosjekter. Vi leverer alt fra mobilapplikasjoner og nettsider til større IT-systemer. Vi krever ikke kompetanse med spesifikke programmeringsspråk, men vi ser helst at du har erfaring med minst ett webrammeverk.

Som design-konsulent i Junior Consulting får du anvende verktøyene og metodikkene du lærer gjennom studiet på reelle kundeprosjekter. Vi jobber blant annet med prosjekter som omfatter  konseptutvikling av tjenester på digitale flater, forbedringer av systemer og utvikling av visuelle profiler. I tillegg er fasilitering av workshops viktig. . Som designer i Junior Consulting får du muligheten til å vokse i rollen som designer og rådgiver, i tillegg til å utvide din portefølje. Designavdelingen er på jakt etter studenter med grafisk-, interaksjon- og/eller tjenestedesign kompetanse.

En stilling i Junior Consulting er en deltidsjobb, og vi mener det er viktig at man får betalt for godt utført arbeid. Alle våre ansatte lønnes når de jobber på prosjekt.Hvem ser vi etter?

Vi verdsetter faglig bredde, og kandidater fra 2.-4.klasse fra alle fagretninger ved NTNU er relevante for en stilling i JrC. Erfaring fra internships i etablerte konsulentselskaper er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter unik personlig kompetanse som kan tilføre oss og våre kunder verdi. Vi vektlegger at du:

 • har sterke faglige resultater
 • har gode analytiske evner og er løsningsorientert
 • er komfortabel med omfattende kundekontakt
 • lærer nye ferdigheter som er nødvendig for å bli en god konsulent og levere den kvaliteten som kundene forventer av JrC
 • kan formulere deg godt skriftlig og muntlig
 • er initiativrik og har pågangsmot
 • har et ønske om å være med på å forme utviklingen av Norges største studentkonsulentselskap

Spesifikt for strategi-konsulenter leter vi etter personer som:
 • er nysgjerrige og løsningsorienterte i møte med våre kunders stadig nye utfordringer
 • kan bearbeide informasjon fra ulike kilder, og presentere dette på et lettforståelig format til kunden
 • ønsker å lære mer om rollen som strategi-konsulent 

Spesifikt for tech-konsulenter leter vi etter personer som:
 • brenner for programmering
 • har lyst å lære mer om hvordan det er å jobbe som utvikler

Spesifikt for design-konsulenter leter vi etter personer som
 • har en sterk portefølje som viser bredde
 • setter brukeropplevelsen først og har et ønske om å utvikle innovative løsninger og konsepter
 • er nysgjerrig, løsningsorientert og tør å utfordre i dialog med kunder
 • ønsker å lære mer om rollen som design-konsulentIntervjuer vil foregå i uke 7. Spørsmål om stillingene og rekruttering rettes til Lina Lynås på telefon 479 55 626  eller per e-post lina.lynaas@juniorconsulting.no.

Spørsmål angående Tech rettes til Morten Bujordet på 
morten.bujordet@juniorconsulting.no og spørsmål angående Design kan rettes til ylva.haugen@juniorconsulting.no
Kontaktperson

Lina Lynås

lina.lynaas@juniorconsulting.no

+47 479 55 626