GRÜNDERE TIL OPPSTARTSSELSKAPER

  • Annet
  • Kjeller / Oslo
  • Løpende søknadsfrist

Kjeller Innovasjon utvikler idéer fra forskningsmiljøer, næringsliv og gründere. Målet er å skape selskaper som kan bidra med teknologier og løsninger samfunnet har behov for. Som gründer i våre prosjekter og oppstartsselskaper får du mulighet til å skape verdier.

Arbeidsoppgaver
Vi søker erfarne gründere til forskningsbaserte teknologiprosjekter og oppstartsselskaper. Typiske arbeidsoppgaver er konsept- og forretningsutvikling, strategi, finansiering, markedsundersøkelser, prosjektledelse, salg, rekruttering  og markedsføring. Målet er å skape et vekstselskap med internasjonale ambisjoner.

Hvem vi søker
Du har relevant arbeidserfaring, gjerne erfaring fra gründervirksomhet og et ønske om å etablere nye virksomheter. Du har stor arbeidskapasitet og er villig til å ta risiko. Du har god teknologiforståelse, evnen til å sette deg inn i nye problemstillinger, forretningsteft og markedsinnsikt. Du har et stort nettverk og evner å engasjere dette. Du har gjerne høyere relevant utdanning på masternivå.

Vi har løpende behov for kandidater til nye prosjekter og oppstartsselskaper, og er hele tiden på jakt etter talenter.Kontaktperson

Daniel Ras-Vidal

drv@kjellerinnovasjon.no

+47 404 71 869