Få uvurderlig læring i løpet av studietiden som teammedlem i startupen Realfagshjelpen!

 • Deltid
 • Trondheim
 • tirsdag 27. aug, 23:59
Søknadsfristen er utløpt

Realfagshjelpen AS er et privatundervisningsselskap som driver med én-til-én undervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole, videregående og universitet i Trondheim, Bergen og snart Oslo. Selskapet er eid og drevet av studenter ved NTNU. I denne omgangen er vi ute etter å fylle følgende stillinger, som alle er åpne for studenter ved alle studieretninger på NTNU (mer om hver stilling lengre ned i annonsen):

 • Pedagogisk ansvarlig
 • Grafisk designer
 • Operasjonsansvarlig
 • Videoprodusent
Stillingene er åpen for alle årskull, med unntak av Pedagogisk ansvarlig som kun er åpen for studenter som har fullført 1 år på universitetet. Forventet arbeidstid er cirka 10 timer i uken på alle stillinger, men man må kunne forvente noe variasjon gjennom året.

I dag er vi 7 personer som jobber med å drifte og utvikle selskapet. Vi er stolte av vår faglige bredde, og kandidater fra alle fagretninger oppfordres til å søke!

I Realfagshjelpen jobber vi kontinuerlig med å finne ut hvordan vi kan hevde oss i et spennende privatundervisningsmarked med mange aktører og høy grad av digital utvikling. Hos oss kan du jobbe direkte med blant annet selskapsutvikling, salgsarbeid, markedsføring, pedagogikk, og IT. Kombinert med erfaring fra selskapet og gründermiljøet på Gründerbrakka, hvor vi sitter, vil du garantert sitte igjen med unike erfaringer til resten av livet ditt.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hva gjør du som teammedlem i Realfagshjelpen?
Hos oss får du mulighet til å utvikle og påvirke en startup som allerede har kunder - samtidig som du studerer. Siden oppstarten i slutten av 2016 har flere studenter bidratt til å få selskapet dit det er i dag. Nå trenger vi dyktige studenter til å være med på reisen videre!

Som pedagogisk ansvarlig vil du ha ansvar for å utvikle og forbedre kjerneproduktet til selskapet, én-til-én realfagsundervisning. Vi ønsker at undervisningsopplegget skal være basert på pedagogisk forskning, og en viktig del av rollen vil være å omsette forskningsbasert kunnskap til det faktiske undervisningsopplegget våre elever møter. Du vil få muligheten til å trene opp våre lærere i hvordan de best mulig kan hjelpe elevene til å nå sine mål. Du vil i tillegg ha stor påvirkning i hvordan undervisningssituasjonen legges opp fra start til slutt for elever med ulike behov. Alt vil foregå i tett samarbeid med resten av RH-teamet.

Som grafisk designer vil du gå inn i markedsføringsteamet vårt og jobbe med produksjon av grafisk materiell, som plakater, flyers og poster på sosiale medier. Du vil ha stor kunstnerisk frihet til å utarbeide grafiske reklame- og rekrutteringskampanjer på den måten du vil. I tillegg vil du ha muligheten til å påvirke selskapets grafiske profil, spesielt gjennom hvordan ting uttrykkes på hjemmesiden vår. Alt gjøres i tett samarbeid med resten av RH-teamet. Det oppfordres til å legge ved tidligere, relevante arbeider i søknaden!

Som operasjonsansvarlig vil du gå inn i operasjonsteamet vårt og jobbe tett med kundene våre. Du får muligheten til å utvikle og påvirke hvordan vi enklest og best mulig skal drive virksomheten vår, både på det mer generelle, administrative planet, men også det mer detaljerte nivået i eksempelvis lærer/elev-kommunikasjonen. Det er stor takhøyde for initiativ til forbedringer i eksisterende systemer i stillingen, og du må belage deg på en god del kundekontakt. Alt gjøres i tett samarbeid med resten av RH-teamet.

Som videoprodusent vil du være selskapets egne fotograf, produsent og regissør. Du vil få eksponering overfor det å lage markedsmateriell og vil derfor jobbe tett sammen med markedsføringsteamet. I stillingen legges det opp til stor kunstnerisk frihet i det som produseres. Arbeidsoppgaver vil eksempelvis være å produsere filmer for selskapet, dette være seg reklamefilmer, promofilmer eller annet videomateriell. Du vil ha ansvaret for å beslutte hvilke budskap som skal på video og hvordan disse fremstilles. Alt vil foregå i tett samarbeid med resten av RH-teamet. Det oppfordres til å legge ved tidligere, relevante arbeider i søknaden!

En stilling i Realfagshjelpen er en deltidsjobb. Alle våre teammedlemmer lønnes basert på selskapets resultater. Det vil etterhvert også være mulig å opparbeide seg aksjer i selskapet.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hvem ser vi etter?
Vi tror at faglig bredde og kandidater fra alle studieretninger ved NTNU er relevante for en stilling i Realfagshjelpen. Vi vektlegger at du
 • er motivert til å jobbe i en startup
 • ønsker å lære om hvordan man driver en startup
 • er initiativrik, har pågangsmot og gjennomføringsevne
 • har et ønske om å være med på å forme utviklingen av selskapet
Spesifikt for pedagogisk ansvarligleter vi etter personer som:
 • er lidenskapelig opptatt av pedagogikk og det å få flest mulig elever til å bli best mulig
 • er interessert i å tilegne seg kunnskap om pedagogikk og hvordan dette kan brukes
 • kan formulere seg godt skriftlig og muntlig
 • har fullført 1 år på universitetet
Spesifikt for grafisk designer leter vi etter personer som:
 • har erfaring med designverktøy, som Adobe Illustrator, Adobe Photoshop eller liknende
 • er kunstnerisk og kreativt anlagt
 • iboende interesse for å utvikle grafisk materiell
Spesifikt for operasjonsansvarlig leter vi etter personer som:
 • kan formulere seg godt skriftlig og muntlig
 • er komfortabel med omfattende kundekontakt
 • har en strukturert tilnærming til oppgaver
Spesifikt for videoprodusent leter vi etter personer som:
 • har evne til å formidle budskap på en attraktiv og forståelig måte
 • har en iboende interesse for bilde og foto
 • er kjent med hvordan videomateriale produseres, eksempelvis iMovie, Final Cut Pro eller Adobe Premiere
Spesifiser i søknaden hvilke(n) stilling(er) du søker på. Søknaden trenger ikke å overskride en halv side, og bør inkludere noe om motivasjon og hva du tror du kan bidra med:) Kandidater som søker grafisk designer eller videoprodusent oppfordres til å ettersende relevante arbeider om de har (til magnus@realfagtrondheim.no). Dette er ikke et krav!

----------------------------------------------------------------------------------------

Les mer om oss på
www.realfagtrondheim.no og lever din søknad på denne plattformen innen tirsdag 27. august kl. 23:59. Spesifiser i søknaden hvilke(n) stilling(er) du søker på. Søknaden trenger ikke å overskride en halv side, og bør inkludere noe om motivasjon og hva du tror du kan bidra med:) Kandidater som søker grafisk designer eller videoprodusent oppfordres til å ettersende relevante arbeider om de har (til magnus@realfagtrondheim.no). Dette er ikke et krav.

Intervjuer vil foregå på torsdag og fredag samme uke. Spørsmål om stillingene og rekruttering rettes til Magnus Lysholm Lian på telefon 926 50 373 eller på e-post magnus@realfagtrondheim.no.


----------------------------------------------------------------------------------------

Info om Realfagshjelpen
Realfagshjelpen er et privatundervisningsselskap som driver med én-til-én undervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole, videregående og universitet i Trondheim, Bergen og snart Oslo. Selskapet er eid og drevet av studenter ved NTNU. Vi leverer undervisning innenfor alle realfag på grunnskole, VGS og noen utvalgte fag ved utvalgte universiteter, til konkurransedyktige priser. Våre verdier er Målbevisst, Engasjert og Nytenkende.

Vi har et driftsteam på 7 personer som har ansvaret for å drifte og utvikle selskapet videre. Dette teamet øker stadig i størrelse. I tillegg har vi i underkant av 30 studentprivatlærere i Trondheim og Bergen. Vi ønsker å tilby den mest attraktive, fleksible og givende deltidsjobben for studenter ved universiteter i områdene vi holder til, og her er en rolle som privatlærer i Realfagshjelpen helt perfekt. Våre lærere skal være de flinkeste realfagsstudentene i landet, og vi jobber aktivt med å hente inn kun de beste kandidatene.

Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en ung oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Realfagshjelpen er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å bli enda større på Norgesbasis.
Kontaktperson

Magnus Lysholm Lian

magnus@realfagtrondheim.no

+47 926 50 373