SEB Summer Internship 2022 - Corporate Finance

  • Internship
  • Filipstad Brygge 1
  • Løpende søknadsfrist

Har du påbegynt studiene og ønsker erfaring fra en av Nordens ledende Corporate og Investment banker?

Som Summer Intern i SEB vil du være en verdifull bidragsyter til vårt team, og samtidig få en unik mulighet til å bygge nettverk og etablere verdifulle relasjoner.

Corporate Finance tilbyr finansiell rådgivning i forbindelse med nordisk-relaterte fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner, til både nordiske og ikke-nordiske kunder. Gjennom sommeren vil du være en del av et deal-team, og jobbe med oppgaver som industri- og selskapsanalyse, utarbeidelse av presentasjonsmateriale, finansiell modellering ogverdivurdering.

Hva kan vi tilby

Programmet strekker seg over ti uker, fra juni til august, avhengig av skolestart og -slutt. Det kan også være aktuelt å utvide internshipet med et opphold noen uker/måneder rundt nyttår, dersom det passer med studiene.

Den første uken reiser våre interns til hovedkontoret i Stockholm. Dette er en lærerik uke med teambuilding, foredrag, case og nettverksbygging med andre interns i SEB. Resten av sommeren tilbringes i våre lokaler på Filipstad Brygge i Oslo. Her vil du gjennom guiding av en mentor få verdifull erfaring i flere aspekter innenfor finans og hands-on erfaring gjennom å jobbe på aktive transaksjoner. Dere vil også delta på SEBs Academy - et kurstilbud bestående av foredrag fra våre fremste eksperter fra ulike forretningsområder, med innslag av casekonkurranser og simuleringsspill. Sommeren avsluttes med en dag i Stockholm.

Besøk gjerne vår hjemmeside for å se hvordan tidligere interns har hatt det gjennom sommeren hos oss.

Hvem ser vi etter

Gode kandidater til vårt Summer Internship er studenter i slutten av en bachelorgrad eller som har påbegynt mastergrad, gjerne innen økonomi, finans, sivilingeniør eller med bakgrunn fra andre fagdisipliner som matte, fysikk og teknologi. Du er analytisk anlagt og har gode akademiske resultater, med særlig vekt på kvantitative fag. Arbeidsspråket er engelsk, så det er viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper som går igjen når vi i SEB ser etter nye medarbeidere, er at du er genuint nysgjerrig, med et ønske om å lære! Relasjoner er en kjerneverdi i SEB, så motiveres du av samarbeid og å skape nye relasjoner så er dette stedet for deg. Like viktig er det at du har stor arbeidskapasitet og kan jobbe selvstendig. Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt tempo, så du må trives med- og evne å jobbe effektivt under press. Ellers kommer du langt hos oss med initiativ, høy personlig integritet, og en genuin interesse for finans.

Hvordan søker du

Vi samarbeider med Poption ved rekruttering til våre internship. Legg ved CV, vitnemål fra videregående og studier, samt søknadsbrev der du beskriver hvorfor du er den rette kandidaten og din motivasjon for rollen.  

Vi vurderer kandidater fortløpende.

Er det noe du lurer på knyttet til søknadsprosessen, eller har du andre relevante spørsmål, kan du ta kontakt med Tiril Lemaréchal, tiril.lemarechal@seb.no.  
Kontaktperson

Tiril Lemaréchal

tiril.lemarechal@seb.no

+47 915 95 815