SEB Summer Internship 2021 - Corporate Finance

  • Internship
  • Oslo
  • søndag 30. aug, 16:00

Har du påbegynt studiene og ønsker erfaring fra en av Nordens ledende Corporate og Investment-banker?

Som Summer Intern i SEB vil du være en verdifull bidragsyter til vårt team, og samtidig få en unik mulighet til å bygge nettverk og etablere verdifulle relasjoner.

Corporate Finance tilbyr finansiell rådgivning i forbindelse med nordisk-relaterte fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner, til både nordiske og ikke-nordiske kunder. Gjennom sommeren vil du være en del av et deal-team, og jobbe med oppgaver som industrianalyse, finansiell modellering, verdivurdering og bistand ved utarbeidelse av transaksjonsstrukturer.

Hva kan vi tilby

Programmet strekker seg over åtte til ti uker, fra juni til august, avhengig av skolestart og -slutt. Det kan også være aktuelt å utvide internshipet med et opphold noen uker/måneder rundt nyttår, dersom det passer med studiene.

Den første uken reiser våre interns til Stockholm. Dette er en lærerik uke med teambuilding, foredrag, case og nettverksbygging med andre interns fra resten av organisasjonen. Resten av sommeren tilbringes i våre lokaler på Filipstad Brygge i Oslo. Her vil du gjennom guiding av en mentor få verdifull erfaring i flere aspekter innenfor finans, og muligheten til å utforske karrieremuligheter. Dere vil også delta på SEBs Academy – et kurstilbud bestående av foredrag fra våre fremste eksperter fra ulike forretningsområder, med innslag av casekonkurranser og simuleringsspill. Sommeren avsluttes med en dag i Stockholm.
 
Besøk gjerne vår Facebook-side og vår hjemmeside for å se hvordan tidligere interns har hatt det gjennom sommeren hos oss.

Hvem ser vi etter

Gode kandidater til vårt Summer Internship er studenter i slutten av en bachelorgrad eller som har påbegynt mastergrad, gjerne innen økonomi, finans, sivilingeniør eller med bakgrunn fra andre fagdisipliner som matte, fysikk og teknologi. Du har jevnt over gode akademiske resultater, med særlig vekt på kvantitative fag. Arbeidsspråket er engelsk, så det er viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper som går igjen når vi i SEB ser etter nye medarbeidere, er at du er genuint nysgjerrig, med et ønske om å lære! Relasjoner er en kjerneverdi i SEB, så motiveres du av samarbeid og å skape nye relasjoner så er dette stedet for deg. Like viktig er det at du har stor arbeidskapasitet og kan jobbe selvstendig. Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt tempo, så du må trives med- og evne å jobbe effektivt under press. Ellers kommer du langt hos oss med initiativ, høy personlig integritet, og en interesse for finans.

Hvordan søker du

Vi har byttet ut søknadstekst med to spørsmål. Dette er din mulighet til å fortelle oss hvorfor du er den rette kandidaten. Legg ved CV og kopi av vitnemålene fra både videregående og høyere studier.

Søknadsfristen er 30. august 2020, men vi vurderer kandidater fortløpende.

Er det noe du lurer på knyttet til søknadsprosessen, eller har du andre relevante spørsmål?
Ta gjerne kontakt via mail til tiril.lemarechal@seb.no eller sofie.johansen@seb.no
Kontaktperson

Tiril Lemaréchal

tiril.lemarechal@seb.no

+47 915 95 815