Norges råeste sommerjobb for utviklere

  • Internship
  • Oslo
  • torsdag 31. okt, 23:59
Søknadsfristen er utløpt

Vi i Tripletex er alltid på utkikk etter nye skarpe hoder som kan hjelpe oss med å fortsette utviklingen av markedets mest innovative økonomisystem. Vi har gode erfaringer med nyutdannede, og ønsker å gi to dyktige sommerstudenter muligheten til å sette det dere lærer på universitetet ut i praksis. Og hvem vet - kanskje blir vi kollegaer etter at sommeren er over?

Hvem er du?
Du drømmer om å jobbe som utvikler, og elsker å boltre deg i nye konsepter og teknologier, samtidig som du evner å sette brukervennlighet og kunden først. Du trives med å jobbe i team og er god til å ta en idé og omgjøre den til noe håndfast.

Du studerer datateknikk, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller tilsvarende, og går gjerne i 3.-5. klasse.

Hva skal du gjøre i løpet av sommeren?
De første dagene får du en god introduksjon til Tripletex, vår teknologistack og utviklingsrammeverk, og ikke minst så blir du kjent med alle de hyggelige menneskene som jobber hos oss.

Deretter begynner moroa for alvor! Du får jobbe i et team med andre sommerstudenter, og sammen får dere muligheten til å tenke helt nytt rundt hvordan vi kan løse et problem for våre brukere. Vi legger ingen begrensninger på hverken teknologi eller plattform, så dette er en unik mulighet til å få teste ut konseptene du drømmer om.

I tillegg til en spennende jobbhverdag, kan vi også friste med sosialt opplegg med hyggelige kollegaer.

Når skal du jobbe hos oss?
Sommerstudentene begynner mandag 15. juni og er ferdige fredag 7. august. Ferie får du også!
Kontaktperson

Jan Strandbakke

jan@tripletex.no

+47 4503490