Norges råeste sommerjobb - vil du være med å forenkle hverdagen for 50.000 bedrifter i Norge?

  • Fulltid
  • Oslo
  • fredag 19. mar, 23:59

Vi i Tripletex er alltid på utkikk etter nye skarpe hoder som kan hjelpe oss med å fortsette utviklingen av markedets mest innovative økonomisystem. Vi har gode erfaringer med nyutdannede, og ønsker å gi tre dyktige sommerstudenter muligheten til å sette det dere lærer på universitetet eller høyskole ut i praksis. Og hvem vet - kanskje blir vi kollegaer etter at sommeren er over?

Hvem er du?
Du drømmer om å jobbe som utvikler, og elsker å boltre deg i nye konsepter og teknologier, samtidig som du evner å sette brukervennlighet og kunden først. Du trives med å jobbe i team og er god til å ta en idé og omgjøre den til noe håndfast.

Du studerer datateknikk, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller tilsvarende, og går gjerne i 3.-5. klasse.

Hva skal du gjøre i løpet av sommeren?
De første dagene får du en god introduksjon til Tripletex, vår teknologistack og utviklingsrammeverk, og ikke minst så blir du kjent med alle de hyggelige menneskene som jobber hos oss.

Deretter begynner moroa for alvor! Dere får jobbe tett på Angry Nerds teamet vårt og sammen utvikle fantastiske kundeorienterte nye features. Vi legger kanskje opp en Google Design sprint der vi kan dykke godt ned i valgt konsept før vi starter kodingen. Som alltid har vi mål om å produksjonssette features før dere er ferdige med årets prosjekt. I fjor landet vi en fantastisk kul gamification av timeføring som umiddelbart ble en braksuksess for våre kunder. Braksuksess er siktemålet i år også.

Her ser dere resultatet av fjordårets braksuksess:


I disse corona-tider er det litt vanskelig å si hvordan den sosiale sommeren 2021 blir, men vi sikter mot masse sosialt og mye moro i Oslo. Må vi være digital-kreative får vi til det også :)

Når skal du jobbe hos oss?
Sommerstudentene begynner mandag 21. juni og er ferdige fredag 13. august. Du skal også få 2 ukers ferie inne i denne perioden (10.-25. juli).


Kontaktperson

Jan Strandbakke

jan@tripletex.no

+47 4503490